Cigo De Posthoorn de beste van Nederland

Door  Amstelveenz  maandag 28 maart 2022 om 10:15

Amstelveen -  CIGO De Posthoorn aan de Van der Hooplaan is uitgeroepen tot het beste verkooppunt van Nederlandse Loterij in 2021. Daarmee laat de Amstelveense winkel bijna 6.000 retailers achter zich. 

 Tweet  Delen

Tijdens een feestelijke uitreiking in Kasteel de Haar afgelopen zaterdag werd het werk van het ondernemende team van De Posthoorn beloond met de Retail Award 2021. De Amstelveense winkel kreeg ook een sterrenstatus: nergens werden in 2021 meer loterijproducten van de Nederlandse Loterij verkocht als in de Amstelveense winkel.

Echte ondernemer

Niels Onkenhout, CEO Nederlandse Loterij, prijst de Amstelveense winkel en eigenaar Hans Poll: ‘Retail is een belangrijk verkoopkanaal voor Nederlandse Loterij. De afgelopen twee jaar heeft een groot deel van de retailers het moeilijk gehad door de gedwongen sluitingen. Toen ook CIGO De Posthoorn dicht moest, had Hans Poll binnen een week een website in de lucht waar zijn klanten online hun bestelling konden doen. Poll heeft zich in de lastige coronatijd een echte ondernemer getoond. Wij zijn dan ook heel blij dat we het team van CIGO De Posthoorn en al onze andere retailers eindelijk weer eens in het zonnetje kunnen zetten.’  

Beste van NL

De Retail Awards worden jaarlijks uitgereikt aan retailers die de meeste producten van Nederlandse Loterij verkopen in een jaar tijd. De top 3 van de Retail Awards 2021 ziet er als volgt uit:

  1. CIGO De Posthoorn, Amstelveen
  2. Primera Kosterman, Zwolle
  3. Primera Van den Arend, Den Haag

Over Nederlandse Loterij

Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van 168,5 miljoen euro. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. In 2020 heeft Nederlandse Loterij 928,9 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting).